Ανακαίνιση

Στην εταιρεία Γιάννος Πλακάκια και Είδη υγιεινής μπορείτε να επωφεληθείτε των υπηρεσιών ανακαινίσεων μέσα απο τους συνεργάτες μας, αναλαμβάνουμε να σας φέρουμε σε επικοινωνία με συνεργαζόμενες εταιρείες ανακαινίσεων και κατασκευών και σε συνδυασμό με την ποιότητα των υλικών μας και τις καλύτερες τιμές να απολαύσετε το αποτέλεσμα για μια ζωή.

Μπορούμε να σας φέρουμε σε συνεργασία με προσωπικό που αναλαμβάνει πλήρως την ανακαίνιση του προσωπικού, οικιακού ή επαγγελματικού σας χώρου, προσφέροντας εξατομικευμένα πακέτα για ιδιώτες ή επαγγελματίες. Απευθυνόμαστε σε ιδιωτικούς ή δημόσιους χώρους, είτε πρόκειται για νεόδμητα κτίρια είτε για ήδη ανακαινισμένα, με εξαιρετικά προϊόντα εξειδικευμένα για κάθε περίπτωση. Οι λύσεις που παρέχουμε είναι κορυφαίας αισθητικής και αντοχής, ενώ διαθέτουμε και πακέτα χαμηλού προϋπολογισμού χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα.

Ανακαινίστε τώρα μονοκατοικίες, διαμερίσματα, ιδιόκτητους χώρους, δημόσιες υπηρεσίες, γραφεία, τράπεζες, ξενοδοχεία, χώρους εστίασης και παντός είδους επαγγελματικούς χώρους στην Αττική αλλά και στην επαρχία με αποστολή προϊόντων πανελλαδικά και συνεχιζόμενη after sales τεχνική υποστήριξη. Οι υπηρεσίες των συνεργατών μας ξεκινούν από την μελέτη, το σχεδιασμό και την επίβλεψη των υπό διαμόρφωση χώρων, ενώ επεκτείνονται ως την ασφαλή και λειτουργική εγκατάσταση των ηλεκτρικών και υδραυλικών και την τοποθέτηση των επιλεγμένων προϊόντων από τα έμπειρα συνεργεία με τα οποία συνεργαζόμαστε.

Τα εξαιρετικά προϊόντα και τα πρωτοποριακά υλικά που διαθέτουμε, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την συνεχή κατάρτιση και εξειδίκευση των καταρτισμένων συνεργατών μας είναι ικανά να αναδείξουν το χώρο σας και να του προσδώσουν άνεση, σύγχρονη αισθητική και ενεργειακή αποδοτικότητα, την στιγμή που η επένδυσή σας θα έχει ιδιαίτερα σύντομη οικονομική απόσβεση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ηλεκτρονικά, στην διεύθυνση www.giannosplakakia.gr, τηλεφωνικά, στo 2105730694 ή να προσέλθετε στον άνετο και φιλόξενο χώρο μας στην οδό Σολωμού 12 στο Περιστέρι Αττικής.

 

Χάρτης

ΔΙεύθυνση

Γιάννος Πλακάκια & Είδη Υγιεινής

Λιανικό & Χονδρικό Εμπόριο

Σολωμού 12 Περιστέρι , 12133

Τηλ.: 2105730694 Φαξ: 2105730694

Email: info@giannosplakakia.gr