Συνεργάτες

Η εταιρεία “Γιάννος Πλακάκια και Είδη Υγιεινής” συνεργάζεται με καταξιωμένους και έμπειρους επαγγελματίες για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, καθώς επίσης και με αξιόπιστα τεχνικά συνεργεία και πρακτορεία μεταφορών.

Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι πάντα σε θέση να σας προτείνει τα κατάλληλα προϊόντα για το χώρο σας, ενώ οι συνεργαζόμενοι με μας μηχανικοί, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές χώρων, διακοσμητές και λοιποί επαγγελματίες είναι συνεχώς καταρτιζόμενοι και παρακολουθούν ανελλιπώς τις τελευταίες τάσεις και επιταγές του χώρου της δόμησης. Έτσι, είμαστε σε θέση να παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις για τον κάθε χώρο και τις ανάγκες του εκάστοτε ενδιαφερόμενου, βασιζόμενοι στην αξιοπιστία και την επαγγελματική εμπειρία των ειδικών.

Η τοποθέτηση των προϊόντων στους υπό διαμόρφωση χώρους πραγματοποιείται από έμπιστα τεχνικά συνεργεία με πολυετή πείρα πάνω στην σωστή και ασφαλή τοποθέτηση πλακιδίων και ειδών υγιεινής. Η εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας, συνδυαζόμενη με την τεχνογνωσία των συνεργείων μας, επιτρέπει στην εταιρεία να παρέχει στον πελάτη τεχνική υποστήριξη μετά το πέρας των εργασιών, για να επιλύσει κάθε πρόβλημα που μπορεί να ανακύψει κάτω από απρόβλεπτες συνθήκες.

Την ίδια στιγμή, συνεργαζόμαστε με τεχνίτες ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων και συντηρήσεων, μονώσεων, επισκευών και ελαιοχρωματισμών, ενώ είναι σε θέση να προτείνει εταιρείες και επαγγελματίες που εξειδικεύονται στην ενεργειακή αναβάθμιση, τις θερμοπροσόψεις και τα βιομηχανικά και σταμπωτά δάπεδα. Κριτήρια της εταιρείας μας για την σύναψη σχέσεων συνεργασίας με τον κάθε επαγγελματία είναι πάντα η εμπειρία, η αξιοπιστία και η συνεχιζόμενη κατάρτιση στον τομέα του, προκειμένου κάθε εργασία που εκτελείται να διέπεται από αισθητική και τεχνική αρτιότητα.

Η εταιρεία “Γιάννος Πλακάκια και Είδη Υγιεινής” παρέχει δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια στους τεχνίτες πάνω στις προδιαγραφές, τις ιδιότητες, την χρήση και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά των προϊόντων και των υλικών επισκευών και ανακαινίσεων, τόσο για την δική τους κατάρτιση και προσωπική κατανόηση της χρήσης και επεξεργασίας των υλικών, όσο και για την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών στους οποίους απευθύνονται.

Τέλος, διατηρούμε μια μεγάλη λίστα μεταφορικών πρακτορείων με τα οποία καθημερινά ερχόμαστε σε επαφή, προκειμένου να σας παραδώσουμε με ταχύτητα και ασφάλεια τις παραγγελίες σας σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Έτσι, υποστηριζόμενη από μια πλήρη και έμπιστη ομάδα συνεργατών, η εταιρεία “Γιάννος Πλακάκια και είδη Υγιεινής” επιχειρεί καθημερινά να καλύψει με ολοκληρωμένο τρόπο τις εξειδικευμένες ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων, παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες αρίστης ποιότητας σε όλη την Ελλάδα, ξεκινώντας από την αγορά, την μελέτη και το σχεδιασμό και φτάνοντας ως την εγκατάσταση, την επίβλεψη αλλά και την απαραίτητη υποστήριξη μετά το πέρας κάθε έργου.

 

Kouros

Χάρτης

ΔΙεύθυνση

Γιάννος Πλακάκια & Είδη Υγιεινής

Λιανικό & Χονδρικό Εμπόριο

Σολωμού 12 Περιστέρι , 12133

Τηλ.: 2105730694 Φαξ: 2105730694

Email: info@giannosplakakia.gr