Ξενοδοχεία

Η εταιρία “Γιάννος Πλακάκια & Είδη Υγιεινής” μπορεί και σας δίνει την ευκαιρία μέσω των συνεργατών της για την ανακαίνιση ολόκληρων ξενοδοχειακών καταλυμάτων και ενοικιαζόμενων δωματίων ή και μεμονωμένων τμημάτων αυτών, όπως του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, των δωματίων του καταλύματος, των μπάνιων, των χώρων υποδοχής, εστίασης αλλά και των προσόψεων και του περιβάλλοντος χώρου.

Η εταιρία μας διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υλικών ανακαινίσεων, που εκτείνεται από επενδύσεις δαπέδων και τοίχων μέχρι πλήρεις σειρές ειδών υγιεινής και αξεσουάρ μπάνιου, ενώ παρέχει επίσης λύσεις για θέρμανση. Έτσι, σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις που περιλαμβάνουν καινοτόμο σχεδιασμό, μελέτη και επίβλεψη εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, ασφαλή τοποθέτηση και εγκατάσταση υλικών, που διέπονται από υψηλή αισθητική, εργονομία και διαχρονικότητα σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές, με σκοπό την δημιουργία άνετων και φιλόξενων, σύγχρονων χώρων για τους πελάτες κάθε καταλύματος.

Έμπειρα συνεργεία μας και εξειδικευμένους επαγγελματίες κάθε ειδικότητας υπό την καθοδήγηση και την επίβλεψη των άριστα καταρτισμένων μηχανικών της GFP Αrchitects, οι οποίοι αναλαμβάνουν την μελέτη και τον σχεδιασμό σε 2D και 3D απεικονίσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ηλεκτρονικά, στην διεύθυνση www.giannosplakakia.gr, τηλεφωνικά, στo 2105730694 ή να προσέλθετε στον άνετο και φιλόξενο χώρο μας στην οδό Σολωμού 12 στο Περιστέρι Αττικής.

 

Χάρτης

ΔΙεύθυνση

Γιάννος Πλακάκια & Είδη Υγιεινής

Λιανικό & Χονδρικό Εμπόριο

Σολωμού 12 Περιστέρι , 12133

Τηλ.: 2105730694 Φαξ: 2105730694

Email: info@giannosplakakia.gr